Jetsil- Mutfak Temizleyici Ve Yağ Sökücü

Stok kodu: c4d2ce3f3ebb Kategoriler: , Etiketler:

Açıklama

JETSİL- MUTFAK TEMİZLEYİCİ VE YAĞ SÖKÜCÜ su bazlı ve deterjan içerikli özel bir yağ çözücüdür. Kostik ve solvent içermez. Hayvansal ,  bitkisel ve petrol türevi yağları , konsantre ve güçlü formülü sayesinde durulama gerektirmeden kolayca çözer. Güçlü surfaktanlar sayesinde zemin yağlarda ve soğuk yüzeylerde dahi sizi en etkin çözüme ulaştırır.

Mutfaklarda zemin ve ekipman temizliğinde, yağ filtreleri, davlumbaz ve bacalarda, üretim makineleri ve ekipmanlarında, duvarlar, yerler, boyalı yüzeylerde, deniz, kara, demiryolu taşıtlarında sintine temizliklerinde, binalarda küf temizliğinde, yağ atıkları ve lekelerinde, yağ tankerlerinin iç ve dış temizliğinde, kumaş ve döşemeliklerde, zeminlerde cila (vaks) sökücü olarak, boya öncesi yağ ve yüzeysel pas temizliğinde, matbaa mürekkebi temizliğinde güvenle kullanılır.

Temizlemek istediğiniz yüzeylere az miktarda püskürtüp, etki göstermesi için 5-10 dakika bekletin, sonra nemli bir bezle silin veya su durulayın. En etkili çalışma derecesi 30-60 C’dir.

 

pH=12-14

Yoğunluk=1,1gr/cm3

Ambalaj
MiktarKoli içi adet
750 ml sprey15 adet